Gebroeders Dekleermaeker - Projects4You

-

- Sleutel op de deur -

- 1 -

Na het eerste contact tussen de klant en "Gebroeders Dekleermaeker" stellen wij verschillende architecten voor. Indien jullie graag met een eigen architect werken kan dit zeker besproken worden.

- 2 -

Eens de keuze van de architect gemaakt is zal deze beginnen met het ontwerp totdat een akkoord bereikt wordt. De architect zal het nodige doen om de vergunning te verkrijgen voor het bouwen van jullie project.

- 3 -

Eens de plannen, meetstaat en lastenboek opgemaakt zijn, maakt "Gebr. Dekleermaeker" een offerte voor de ruwbouw (indien nodig, dakwerken inbegrepen). Nadat u de offerte goedgekeurd hebt, gaat "Projects4You" zich verder verdiepen in het aanvragen van offertes bij de onderaannemers. Wij stellen steeds basismaterialen voor met hun bijhorende prijs. Jullie hebben steeds de vrije keuze deze te wijzigen mits prijsverrekeningen in min of plus .

- 4 -

Hebt u graag een woordje uitleg bij de offertes van de afwerkingsfase? Wij laten dit gebeuren door de onderaannemers zelf. Alle afspraken hieromtrent worden door “Projects4You” geregeld. Het is echter de bedoeling met een gerust gevoel jullie project te verwezenlijken. Eens we een akkoord hebben over de afwerkingsmaterialen, wordt door ons een lastenboek opgemaakt.

- 5 -

De ruwbouw zelf wordt door "Gebr. Dekleermaeker" gebouwd en dit volgens de regels der kunst en zonder onderaannemers. Na de ruwbouw volgt “Projects4You” de onderaannemers op, zodat we kunnen verzekeren dat uw project geen vertraging oploopt. Door de jarenlange ervaring met aannemers in onze streek, zijn wij op elkaar ingespeeld en is een bouw of project een routine geworden. Onze onderaannemers zijn steeds bereid iets meer te doen voor ons.

- 6 -

Bijna dagelijks doet Steven Dekleermaeker zelf de controle en coördinatiebezoeken op de werkvloer. Eens de afwerkingsfase voltooid is zal er een rondgang gebeuren op het project . Bij eventuele tekortkomingen worden deze binnen de kortste periode opgelost (maximum 10 werkdagen). Bij finale controle en inspectie en indien alles in orde is, wordt uw bouw of project opgeleverd en zal de sleutel overhandigd worden .Hopende op een eventuele vlotte samenwerking , groeten wij U.

Steven Dekleermaeker